Tid: 16:30
Sloveit.se
Malmø

En virus har spredt sig til hele verden og man har sat sin lid til et hold forskere, som arbejder på en kur. Men nu har man mistet kontakten med forskerne, så derfor har man sendt et nyt hold afsted, sammen med nogle soldater for at prøve at få lavet kuren færdig.
Soldaterne har barrikaderet dørene og har ammunition til at holde zombierne tilbage i en time, så tiden til at finde kuren er knap.

I takt med at tiden rinder ud forstærkes zombiernes grynten og hvæsen, og infoskærmen, der holder styr på tiden, viser også overvågningskameraer hvor zombierne gradvist kommer tættere, og tættere på, hvilket virkelig skaber en god effekt of indlevelse. Enkelte shock forekommer også.

Der er en introfilm med de normale regler, som er fyldt lidt mere humor end normalt. Efterfølgende er der en introfilm der sætter fortæller historien, som er flot lavet.

Vi har efterhånden spillet mange laboratorierum, men det her er virkelig et af de bedre hvor der er rigeligt udstyr til at skabe illusionen af et ægte laboratorie.
Rummet er meget lineært og det giver nogle stop i spillet hvis man er for mange i rummet. Vi var 4 personer og det fungerede ganske fint. Til trods for at det er lineært er der mange ting man kan pille og rode ved, så selvom man ikke arbejder med den gåde der skal bringe holdet videre, så har man noget at undersøge og fingere ved.

Mange af gåderne er elektroniske, hvilket passer godt ind i temaet. Selvom vi efterhånden har spillet mange rum med laboratorietemaet, var der nye og spændende gåder som vi ikke har set før andre steder. Især de mange maskiner der kan interageres med var et hit, og noget der hører de nyere escape rum til.

Rummet er kørestolsvenligt, forudsat at kørestolene ikke er bredere end 65 cm.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)