https://www.griffenholm.net/
Nykøbing Falster

I forbindelse med Middelaldercenteret ved Nykøbing falster er der dukket nogle ret spændende escape rooms op. Til forskel fra mange andre steder har man her opført hver rum i sin egen hytte midt i skoven, hvilket gør noget helt unikt for stemningen. Det gør dog også at man skal tage tøj på efter temperaturen, da det godt kan være koldt inde i hytten, hvis det er koldt udenfor.

Gamemasterne er tilknyttet middelaldercenteret, så der er stor historisk viden omkring år 1900, som er udgangspunktet for deres escape rooms. Man kan derfor få lidt ekstra detaljer med hjem omkring datidens overtro, og i rummene og området omkring rummene er ”maskiner” og levn fra middelalderen der trækker i både pilfingeren og historikeren i en.

Deres rum er velindrettede og gennemførte, så hvis man skal i retning af Falster, anbefaler vi klart at man stikker hovedet ind forbi og prøver et rum eller tre.

Turen kan også kombineres med en tur i middelaldercenteret, så der er massere at se på i området, hvis man er der indenfor middelaldercenterets åbningstider, som kan ses her: https://www.middelaldercentret.dk/

Anmeldelser
Biblioteket – https://escapereview.dk/biblioteket/
Laboratorium – https://escapereview.dk/laboratorium/
Observatorium – https://escapereview.dk/observatorium/