Tid 33:05
http://Amazeroom.dk
Odense

Lyset bliver slukket helt ude i receptionen og man bliver udstyret med en gammeldags lanterne og en “oldgammel iPad” som i virkeligheden er en tavle med hieroglyffer og deres oversættelse til vores skrifttegn. I en kæde kommer man ind i et mørkt rum, hvor man kun kan ane symboler på væggene og føle de ru overflader på alle vægge. Døren lukkes og lyden af et jordskred høres. En dyster stemme byder velkommen til faraoens gravsted hvor vi nu er fanget indtil hans sjæl er befriet. Herfra er der kun 60 minutter til at undslippe før ilten i gravkammeret er opbrugt.

Lyset tændes og tiden er igang. Man var ellers begyndt at ane flere og flere detaljer langsomt som man vænnede sig til mørket, men rummet er så gennemført at det sagtens kan tåle fuld belysning. Det føles virkelig som et gravkammer. Der står intet overflødigt eller findes genstande der ikke synes at passe ind. Der er ru overflader på gulv, vægge og loft og alle detaljer er på plads. For os er det også altid spændende når der er sparet på de klassiske hængelåse men brugt mere kreative løsninger til at opbygge gåder. Dette rum er helt foruden både nøgler og hængelåse og der bruges store rekvisitter der kræver teamarbejde, logisk tænkning og en god sans for detaljer.
Vi var som et Indiana Jones team, og med så fint en setting og stemningsfyldte lydeffekter var det en meget helstøbt oplevelse.

Dette rum er blandt vores favoritter og kan varmt anbefales.

Antal nødder (max 5)
Sværhedsgrad 🌰 🌰 🌰
Design 🌰 🌰 🌰 🌰 🌰
Scarefaktor 🌰 🌰
Underholdning vs pris 🌰 🌰 🌰 🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
4.14 (7 votes)