Tid 46 min
Ballerup event center
Ballerup

William von Oxenskjold’s arv var ved at falde i hænderne på hans fætter, Anders fra Ostengården, da Williams far, Baron von Oxenskjold, på mystisk vis forsvandt i 1949. Som detektiv er din opgave at finde ud af hvad der skete i 1949 ved at finde spor på Baronens kontor, som har været låst af siden han forsvandt. Baronens søster, Edda, som har styret godset, er desværre gået bort og mens hendes bisættelse finder sted, er der en åbning til at snige sig ind på Baronens kontor og løse mysteriet.

Ballerup event center har med deres første escape rum skabt en flot og gennemført illusion af et kontor fra 1949. Vi oplevede flere gode detaljer, som vi ikke har stødt på før, hvilket altid er fedt. Der var en god variation i gåderne, så der var mange forskellige kompetencer i brug for at løse rummet.

Rummet er ikke lineært, hvilket gør det lettere at være flere personer i rummet. Vi prøvede rummet med 4 personer, hvilket vi syntes var meget passende. Der står på hjemmesiden af man har mulighed for at være op til 8 personer, det er dog lige til den trænge side i vores optik. Men da det er et eventcenter, så er der fokus på konkurrence, så de har selvfølgelig 2 identiske rum, så hvis man er 8, anbefaler vi at man tager 4 personer i hvert rum.

Cafeen og ankomstområdet opbygger ikke stemningen omkring escape rummet, da der er fokus på at det er et event center. Vi synes det var lidt ærgerligt at introduktionen til rummet foregår helt udenfor settingen med et papir man får at læse. Vores gamemaster var dog flink og imødekommende da vi nåede til rummet, men vi manglede lidt mere indlevelse/stemningsskabende til selve introduktionen.

Antal nødder (maks 5)
Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefaktor 🌰🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
2.45 (11 votes)