Tid: 23:53 tilbage (top 15%)
Sherlocked.nl
Amsterdam

Der er ikke ret meget i introduktion til rummet, men historien man får er faktisk autentisk. Vi befinder os under Amsterdam handelscentrum, lig den danske børs. Herunder har man fundet et gammelt rum der ikke var noteret på plantegningerne. Man formoder at der er forgået nogle private handelsaftaler herunder salen, men der vides ikke meget om det, andet end at ejeren var medlem at den hemmelige organisation, De Krydsede Nøglers fællesskab. Det skal vises sig at det er en optagelsesprøve til det selv samme fællesskab, hvor vi skal bevise vores værd før vi optages.

The Architect er et klassisk escaperum med masser af små puzzels der skal løses. Specielt hos Sherlocked er rummene ret store og det giver dermed mere plads til at sprede gåderne ud og gemme dem på kreative måder.

Uden at afsløre for meget, kommer alle sanser i brug, der skal føles, lyttes og duftes samt selvfølgelig gøres brug af logisk tænkning for at komme igennem rummet. På trods af at vi klarede rummet på ca 35min så er rummet altså fyldt med gåder, og der er rig variation. Vi ramte rummet på en god dag og vi havde det virkelig fedt imens. Bonus point for at man rent faktisk får lov til at kappe noget over i rummet – det er sjældent at man får lov at ødelægge noget.

Der er intet skræmmende ved rummet, bare ren og skær gådepuslerier der spiller. Desuden skal man både kunne arbejde sammen men også individuelt hvilket vi heller ikke ser tit. Rummet fungerede også fint selvom vi blot var 2 personer. Der var vise elementer i rummet som gav os en udfordring da man skulle kunne arbejde selvstændigt med gåderne, og det havde vi ikke forventet da man oftest kan hjælpe hinanden med de udfordringer der måtte melde sig.

Det er deres ældste rum fra 2013, men med det sagt så er det stadig et flot rum og tingene fungerer, så det var bare lækkert.

Alt i alt, et skide godt, klassisk escaperum.

Sværhedsgrad: 🌰🌰
Design: 🌰🌰🌰🌰🌰
Scarefaktor: 🌰
Underholdning vs pris: 🌰🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)