I disse spil skal man løse en mordgåde. Det er opbygget af flere forskellige elementer, som i sammenspil udgør et ganske fint spil. Vores anbefaling er at man er 2 om at spille det, da et af de centrale elementer i spillet er et kort over gerningsstedet, hvilket navnet også ligger op til. Hvis man er flere, kan det være svært at “komme til”. Man kan reelt spille dem fra 1 til 4 personer, hvis man kigger på kassen og det om forventes at tage ca 60 min at gennemføre.

Med hjælp fra kortet, en beskrivelse af gerningsstedet og nogle gåder, skal man prøve at finde frem til morderen. For hvert hint man skal bruge, så skal man fratrække en kort, som vil gøre det lettere at løse den endelige gåde. Så jo flere hints man har brug for, jo svære vil det være at finde den korrekte løsning. Afslutningen på spillet er åben, så der er flere forskellige afslutning, hvor ikke alle ender lige positiv, så derfor er det en stor hjælp at have brugt så få hints som muligt.

Rent spil teknisk er gåderne på et ret fint niveau til os. Der er lidt forskel på hvor meget og hvordan man skal bruge kortet alt efter hvilket spil man spiller. Vores oplevelse er positiv, selvom der har været et par gåder, hvor det har været rent gætværk at komme igennem dem, da vi ikke har kunne forstå sammenhængen i dem.

De forskellige historier er placeret i forskellige verdensdele og forskellige årstal hvilket giver en variation i spillene, da gameplayet er meget ens i dem.

Vi har valgt at anmelde dem alle under en fane, da vi ikke føler der er nok kød på historien til skrive en individuel anmeldelse af dem hver især.

Sværhedsgrad 🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰 (150 kroner)

Hvordan ville du bedømme spillet?

Sending
User Review
0 (0 votes)