Tid: 22:58 tilbage
Sloveit.se
Malmø

Efter en generel introduktion til Sloveit’s escape rum, går spillet i gang allerede i lobbyen. Vores servicemindet game master forlod os, og pludselig kommer en ubehøvlet fængselsvagt ind og jager holdet op på række og smider klassiske orange fangetrøjer efter os. En sviner (med god humor!) med det også til på vejen. Derefter eskorteres holdet til en sølle celle og bliver låst inde. Til forskel fra deres andre rum er der ingen introvideoer til dette rum. Stemningen sættes live i lobbyen og fungerer rigtig godt.

Fængslet er simpelt og troværdigt opbygget og med solide tremmer og minimalistisk indhold og hilsner fra tidligere indsatte. Man bliver delt op i 2 celler og skal samarbejde om at slippe ud.

Der er ikke voldsomt mange gåder i dette rum, men de gåder der er, er gennemførte og passer rigtig godt ind i temaet og man skal være vågen for at kunne følge med og finde alle de nødvendige ting og ledetråde det kræves for at kunne løse gåderne.

Hints i rummet bliver givet på forskellige måder alt efter hvor lang tid man har igen, hvilket er en fed måde at variere rummet på og giver en god mulighed for at skabe en bedre oplevelse.

Alt i alt er dette rum hvor man får en oplevelse med ud over blot at løse gåder.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor 
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?