Tid: 30:39 tilbage
Sloveit.se
Malmø

Under den kolde krig i 80’erne bliver en atomaffyrringssekvens startet ved et uheld. Om en time vil verden blive udslettet medmindre man får stoppet sekvensen. Med den tanke i baghovedet, så står man nu i bunkeren og har tiden som modstander til at få aflyst verdens undergang.

De har gjort en god indsats for at få det til at ligne en bunker og fyldt med lækkert grej og gode gamle telefoner fra 80’erne. Men med det sagt, så er det deres første rum, hvilket det også bærer lidt præg af.

Man skal bruge en affyringskuffert og 2 nøgler for at aflyse sekvensen. Så efter at have fundet kufferten er der en masse trin for at gøre den klar til at stoppe affyringen. Der er en god variation i gåderne og man skal kigge sig godt for, så man ikke overser nogle af detaljerne. Dog er det meget tydeligt hvordan man kommer igennem rummet og der mangler lidt et lyd- og/eller lysspor til virkelig at sælge ideen om at kufferten, i samspil med nøglerne, har en egentlig effekt. Det er et begyndervenligt rum, men i sammenligning med Sloveit’s andre spændende rum mangler det wow-faktor.

Rummet er kørestolsvenligt, hvis kørestolen ikke er mere end 75 cm bred

Sværhedsgrad 🌰🌰
Design 🌰🌰
Scarefactor  
Underholdning vs pris 🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)