Exit the game

Så har Cluegernbanden været på spil igen. Denne gang har vi prøvet kræfter Secret lab fra Exit the game. Spillet kan kun spilles en gang, da der skal foldes, klippes og skrives osv. Trods at vi har spillet et par Exit spil allerede, er det ofte de gåder hvor man skal ødelægge spillet vi får problemer – det ligger os så fjernt!

Der er et fint flow i gåderne og de ligger umiddelbart til den svære side i Exit serien… også selvom Lab-udgaven faktisk “kun” er ratet 2,6 / 5 i sværhedsgrad. Man kan få hints til de forskellige gåder via nogle hjælpekort der følger med til spillet. Første hint er hvilke ting/kort der skal bruges for at løse gåden og andet kort er et reelt hint. Da antal opnåede point/stjerner er bundet op på hvor lang tid og hvor mange hints man bruger, så er der en hvis frustration ved at bruge hints på at finde ud af hvad man skal bruge, hvis man allerede har fundet ud af denne del.

Lab-udgaven var stilistisk gennemført i science temaet men kræver ikke nogen særlig forståelse for at gennemføre – lidt hjælper dig visse steder. Spillet kan spilles fra 1-6 personer, men da man er begrænset af at der kun er 1 lille bog, som mange af gåderne er bundet op på, så syntes vi at det bliver uoverskueligt hvis man er mere end 2-3 personer, som kan sidde ved siden af hinanden.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor (ingen nødder)
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

En anmeldelse af Helena Borland Madsen og Peter Madsen

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)