Escapegameover.nl
Amsterdam
Tid: 52 min (75% escape rate)

Zombierne kommer og heldigvis har man overlevet. Nu mangler man bare et sted at slå lejer og gemme sig for zombierne… og hvilket bedre sted til dette end et forladt fængsel. Men desværre viser det sig hurtigt at man ikke alene og nu skal man slippe ud igen inden zombierne kommer. Det er da opskriften på et underholdende escape room at man tilføjer zombier.

Desværre er zombierne dukker der ikke gør noget specielt godt for stemningen. Lydsporet var for det meste af rummet ganske passende med zombiestønnere og andre lækre lyde, men lidt heavyrock fik sneget sig ind på spillelisten, hvilket ikke helt passede ind.

Selv fængslet var flot opbygget og det først rum man kommer ind i er kontrolrummet og derfra går jagten ind på en udvej, som selvfølgelig også inkluderer en cellerække.

Vi overså desværre mange af de ting der skulle bruges til at løse gåderne, så det var ikke et optimalt rum for os, men det er også til den svære side i følge gamemasteren og det kan vi kun give dem ret i. De angiver det til 75% på hjemmesiden, så måske havde vi bare en dårlig start på dagen.

Rummet er 100% lineært og der er ikke meget plads til begejstring, så vores anbefaling er 2-3 spillere, da man ellers hurtigt kommer til at træde hinanden over tæerne.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰🌰🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)