Tid 1 time og 57 min

Man er strandet på en øde ø. En tidligere gæst på øen har efterladt en båd, så man kan slippe væk… men ikke uden at løse en masse gåder, da båden er låst fast. Så med risiko for at dø af tørst, er det bare om at få løst de forskellige gåder så man kan få båden fri.

Som de andre exit spil, skal man være opmærksom på at der skal foldes, klippes og være kreativ for at løse gåderne, hvilket betyder at spillet kun kan løses en gang. Vi har gjort det til en vane at kopiere bogen til spillet inden vi går i gang, så alle spillerne har en kopi af bogen. Dette fungerer rigtig godt da bogen er afgørende for at løse gåderne og vi har oplevet at det ødelagde vores gameflow med kun en bog, desuden er det svært at følge med i løsningerne hvis man ikke selv har en kopi.

Spillet er vurderet til 3 ud af 5, så det er mellem sværhedsgrad, hvilket er fair nok i vores optik. Vi havde et par gåder, som vi havde lidt svært ved at gennemskue og måtte brug et par hints for at komme igennem, især til sidst. Måske er det heller ikke den bedste aktivitet med tømmermænd, men vi slap væk fra øen, dog tog det omkring 2 timer og en del frustration over den endelige gåde, men det syntes at være en generel ting for os og exit serien at den endelige gåde er svær for os at se logikken i. I vores optik må gåderne gerne være svære, men man skal helst have en “aha”-oplevelse med de givne hints og så skal man kunne se logikken, det fejlede altså for os i den allersidste opgave. Men mange af de andre gåder i spillet gav nogle gode aha oplevelser.

Exit ligger i den svære ende, så hvis man vil prøve kræfter med escape spil, så anbefaler vi ikke at man starter med exit serien. Her er Unlock! Serien mere spiselig. Gåderne er mere puslerier og vi bruger generelt længere tid pr gåde i Exit serien end fx Unlock! Og 50 Clues.

Sværhedsgrad 🌰
Scarefaktor
Design 🌰🌰🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰 (indrømmet at vi var lidt frustreret over den sidste gåde)

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)