Tid 49:30 (1 hint)
København
Royal escapes

Royal Escapes har givet rummet Royal Mystery en opdatering og har nu kaldt det for Royal Cabinet. Både indretning og gåder har fået en opdatering og opgradering, så selvom man skulle have spille royal mystery, kan man sagtens spille denne nye version.

Man skal stjæle dronning Margrethe den 2.’s krone, da hendes bedstefar, Christian den 10, fik kronen frem for Karl Leopold, som er vores farfar i historien. Historien bliver præsenteret af gamemasteren som gør den meget nærværende. Lyset slukkes, og der skal være stille – ellers opdager vagterne os måske, og vi har kun en times tid mens dronningen er ude at ryge…

Rummet er multilineært, hvilket man hurtigt bliver klar over, da man hurtigt får samlet en masse forskellige ting sammen der skal åbnes. Der er stadig almindelige kodelåse, men igennem opdateringen, er der kommet flere kreative gåder til, som giver en god udfordring. Gåderne og mængden af dem ligger i den svære ende.

Indretningen af dronningens kontor er udmærket. Med prisen på rummet i tankerne, var setting og stemning ganske fine, og rummet understøttes yderligere af et passende lydspor som giver en rigtig god effekt. Selvom visse dele vil være genkendelige fra det tidligere Royal Mystery, så føles det som et nyt rum efter opdateringen.

Vi var 2 ud af 4 spillere der havde prøvet det tidligere rum, og vi klarede os på knebent 49 min 30 sek, samt et enkelt hint.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
1 (1 vote)