Kapitel 1

Tid: 28:50
Anigma.se
Malmø

Hos Anigma anbefales det at spille alle rum i en sekvens som én lang historie.

Dette er det første rum i historien om Maxim familien, som har mistet alt da de flygtede fra et oprør i deres hjemland. Ewa Ivanovna, som er arving til Maxim familien, har sat sig for at samle familiens arvestykker og har brug for hjælp dertil. Igennem sin indsats for at hjælpe Ewa, er man vidner til hendes sørgelige historie og med til at hævne hendes familie.

Ewa’s mor var indlagt på et mentalhospital og da hun døde, stjal personalet hendes juveler og beholdt dem. Men i aften er de i operaen og hvilken bedre mulighed er det ikke for at tage dem tilbage. Desværre har de låst døren til deres lejlighed, så hvor de fleste rum handler om at komme ud, så skal man her bryde ind.

Efter en længere introduktionsvideo med fine animationer og stemningssættende underlyd, er vi klar til at påtage den første opgave. Vi bliver ført ned til lejlighedsdøren, og så er tiden i gang.

Da vi først er brudt ind, giver rummet en fin illusion af at være i en lejlighed hos et ældre ægtepar, med hvad der måtte høre til af køkken, klaver og puslespil. Rummet er godt indrettet og der er lagt vægt på troværdige rekvisitter og dekorationer.

Moderens juveler er godt gemt af vejen bag et snedigt system af gåder. Der er god variation i gåderne og rummet er multilineært, så der er rigeligt at gå i gang med. Især er det fedt når der skal flere forskellige sanser og logik i spil, for at gribe gåderne an.  

Vi har givet det 3 for sværhedsgrad, hvilket måske ikke afspejles af at vi var ude på under halvdelen af tiden, men vi syntes at der var en god sværhedsgrad i gåderne og heldigvis for os, så ramte vi en god dag. Men nogle af gåderne kan godt være tidstunge, hvis ikke man kan gennemskue fremgangsmetoden og husker at rummet er multilineært.

Vurdering (Max 5 nødder)
Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
4 (1 vote)