Tid: 33:04
Breakoutroom.dk
Rødovre

Som barn i 90’erne er det svært ikke at have set filmen Jumanji, som rummet har fået sin inspiration fra. Det er en sjov setting og bringer minderne om filmen tilbage. Man skal spille et spil og hvis ikke man spiller spillet færdigt er man fortabt i junglen for evigt. Rummet er flot indrettet med spillepladen i centrum og der er mange fine detaljer at gå i gang med.
Det handler i alt sin enkelthed om at spille spille og rykke sine brikker rigtigt. Gåderne i rummet er afgørende for hvor langt man kan rykke sine brikker. Rummet er ikke lineært, da man har 4 brikker at rykke med og der for hver tur er 4 gåder der skal løses. Der er meget få kodelåse og det meste er elektronisk i rummet. Der er lagt meget vægt på lyd og lyseffekterne, og stemningen er opløftende.

Det er et forholdsvist begyndervenligt rum og der er intet skræmmende ved rummet, i vores optik, så det egner sig godt til de yngre deltagere også.

For den erfarne spiller kan rummet synes en anelse simpelt, der er ikke meget andet end de rekvisitter som skal bruges til spillet, hvilket gør rummet meget overskueligt og potentielt hurtigt fuldført. Herfra opfordring til at give sig tid til en lille trommedans når muligheden byder sig.
Man skal være opmærksom på at prisniveauet svinger meget hos breakoutroom.dk fra 1800kr pr rum til 200kr pr person så der er potentielt set 66% at spare på en last-minute-deal hvis man er 3 mand. 

Sværhedsgrad 🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor  
Underholdning vs pris 🌰🌰 (normal pris) eller 🌰🌰🌰🌰 (last minute deal)

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
2.8 (5 votes)