Tid 5 min tilbage (gennemførselsprocent er ca 35%)
Sherlocked.nl
Amsterdam

Som en gruppe profesionelle tyve er man blevet hyret til at udføre en ganske speciel opgave. Man skal finde et objekt der bliver omtalt som “kilden” uden egentlig at vide hvad man leder efter.
Allerede inden man ankommer starter introduktionen til rummet i form at flere mails med informationer.
Den første mail giver en beskrivelse af opgaven, samt et link til en app, hvor man kan træne nogle af de nødvendige færdigheder der skal bruges for at løse opgaven.
Den næste mail angiver at mødestedet er et parkeringshus tæt ved deres adresse, hvor man modtager yderligere information omkring opgaven. Den angiver også at man skal lade som om at man er rige kunstsamlere, så det anbefales at klæde sig derefter.

Opbygningen af stemning med mails og mødested gjorde at vi allerede inden vi var igang med rummet var godt oppe at køre. Det gør også noget særligt, at man skal udføre første del i fuld offentlighed foran nysgerrige øjne.

Selve rummet ligger i den gamle børs i Amsterdam og er indrettet/udstyret i bygningens ånd. Vi var meget imponeret over størrelsen og kvaliteten af dette rum.

For at kunne påtage sig opgaven med at løse dette rum, så skal man være mindst 4 personer, hvilket giver mening når man er i gang med rummet, da flere af gåderne kræver at man arbejder sammen om at løse dem. Til gengæld oplevede vi flere gange at stå og vente på at en gåde blev løst, men set i bagklogskabens lys, kunne vi have grebet det anderledes an og udnyttet vores evner anderledes.

Samtidigt med at man slås med et hypermoderne sikkerhedssystem og prøver at komme i mål, skal man forholde sig til galleriejere og sikkerhedsvagter, så man skal også have sine talegaver i orden.

The Vault er meget højt anbefalet, hvilket vi kan istemme os efter at have besøgt det og set mængden af arbejde der er lagt i at lave et så gennemført rum.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰 🌰🌰
Stressfaktor 🌰🌰🌰🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)