Tid: 45 min
The alley
Malmø

En mørk og sen aften er I sneget jer ind i bankens lobby. Målet er den største diamant, der bevogtes i bankens inderste boks. Der er kun en time til vagten kommer retur, så tiden er knap hvis I skal have en god lønningsdag. Der er 3 lag af sikkerhed på boksen: en nøgle, en magnetlås og et alarmsystem. Alle 3 ting skal løses før man kan få fingrene i den lækre diamant. 
Dette er et meget klassisk escape room, som er tæt på lineært. Der er heller ikke så mange objekter i rummet til at forstyrre, der er stort set kun de ting der skal bruges. Det gør rummet mere overskueligt, især for nyere spillere. Til gengæld er der heller ikke så mange ting/hovedbrud at rotere blandt spillerne så hvis man går i stå, går man virkelig i stå. Rummet er fuldt automatisk, så eventuelle ledetråde gives efter en vis tid, hvis ikke man er kommet langt nok. Systemet fungerer rigtig fint og giver personalet noget mere overskud til at byde velkommen og introducere i lobby området. Til gengæld er man nødt til at vente på at hintet kommer hvis man er gået i stå, der kan ikke vinkes for hjælp til kameraet.
Designet er simpelt, men det er en fornøjelse at alle genstande passer til bank-setuppet og der er ikke nogle “niks-pille” skilte, så man kan arbejde med de objekter der er.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor  
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
3 (2 votes)