Tid 41:47
Escapee.dk
Online

Et mord er blevet begået ombord på Orientekspressen og det er vores at opgave at finde morderen og stoppe toget i tide. Denne gang er vi hoppet online og hvad vi lige kan se med vores google evner, så er der langt i mellem, online escape rooms som dette, hvor man kan sidde på hver sin enhed og spille.
Vores forventninger omkring online escape rooms blev bragt til skamme, da vi var ganske underholdt. Spillet fungerer ved at man alle logger ind på et link, og der har man også muligheden for at kommunikere via en indbygget videochat.

Ved at man logger ind på hver sin enhed, så har man mulighed for at bevæge sig frit rundt i toget og man kan se hvor de andre befinder sig, da en farvet musemarkør med navnet bevæger sig rundt på skærmen imens.

Vi spillede 3 personer, men til forskel fra almindelig escape rooms, så er man ikke begrænset af at kun 1-2 kan arbejde med gåderne på en gang, men alle har mulighed for at klikke ind på de ledetråde der bliver fundet, da de kommer frem i en scrollmenu på skærmen. Gåderne var en fin variation af forskellige slags, så der var lidt at arbejde med

Det grafiske aspekt og design oplevelsen er ikke så gennemført, men det var ikke noget der generede vores oplevelse synderligt, men hvis man skal gå i detaljerne igennem og give nødder for designet, så er det svært at komme uden om.

Alt i alt en god omgang gådeløsning og hygge i en times tid for en fornuftig pris.

Sværhedsgrad 🌰 🌰 🌰
Design 🌰 🌰
Scarefaktor 0
Underholdning vs pris 🌰 🌰 🌰 🌰 🌰

Har du selv prøvet dette online rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
4.71 (7 votes)