Tid: 40:03
Escapee.dk
Hillerød

Doktor Severinsen har i lang tid opført sig mærkeligt og siddet med hovedet i en mystisk gammel bog, hvori der er billeder af noget der minder om en vampyr. Nu er han pludseligt forsvundet og alle spor peger mod et gammelt slot i Transsylvanien. Opgaven er nu at finde ud af hvad der er sket med ham…

Ved ankomst bliver vi mødt af en glad og imødekommende gamemaster, der får os til at føle os velkomne. Mens vi venter på alle mand, så er der stillet vand frem til os og en lille hygge gåde, så der er lidt at varme op med. Gamemasteren var engageret og entusiastisk.

Historien er bygget op omkring Dracula, men er ikke den traditionelle kærlighedshistorie, hvilket rigtig fint med deres eget tvist på historien, da den her handler om doktor Severinsen.

Rummet er som forventet af et slot i Transsylvanien, nemlig mørkt og dystert. Hjulpet på vej af super lækkert lydspor, opbygges der en fed stemning i rummet. Det bliver aldrig rigtig uhyggeligt, men det har en god effekt at både lys og lyd underbygger historien. En gang imellem får Draculas tunge udåndinger det også til at løbe en koldt ned ad ryggen.

Rummet er forholdsvis lineært opbygget, men vi følte ikke vi stod på skuldrene af hinanden med 4 personer i rummet. Gåderne i rummet er godt varieret, dog syntes vi at de indbyggede hints i rummet, hjælper for meget, så dem kunne man måske skære kraftigt ned på eller måske helt undvære.

Som et lille tvist var der også en ekstra opgave, som kunne have betydning for den samlede tid, hvilket var en underholdende og imødekommende ide.

I stedet for et ur til at holde øje med tiden, var der i stedet en kirkeklokke der ringede hvert 10. minut, og det var med at holde designet i rummet intakt. Især i den sidste del af rummet, spidser spændingen virkelig til, og afslutningen er både stressende, nervepirrende og helt i ånd med forestillingen om Dracula.

Link til eventet: https://www.escapee.dk/draculas-kammer

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰🌰🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Hvordan ville du bedømme rummet?

Sending
User Review
4.56 (9 votes)