Tid: Den glemte vi i farten, men vi kom ud
Lockedamsterdam.nl
Amsterdam

En hollandsk koldkrigsforsker har ledt en forsvundet russisk ubåd, som han mener ikke er forsvundet, men i stedet vil blive brugt til et atom-angreb. Han har bedt om hjælp til at finde ubåden og her kommer man ind i historien. Desværre så dukker han ikke op til det planlagte møde og døren til hans lejlighed er efterladt åben.

Man er hurtigt i gang med at lede efter spor i lejligheden og efterhånden som historien udvikler sig, får man flere forskellige oplevelser og indtryk med sig derfra.

Gåderne er rigtig gode og varieret, dog var der lidt forsinkelse på nogle af effekterne, hvilket er svært hvis man er lige så utålmodig som os.

Der er lagt rigtig meget energi i design og setting, hvilket kommer rigtigt til udtryk når arbejder sig igennem historien. Vi var meget imponeret over rummet som helhed.

Hints foregår enten via breve eller via en printer, så også det er tilpasse settingen, så det ikke er en skærm der ikke passer ind eller en stemme over en højtaler.

Den sidste gåde kan modificeres i sværhedsgrad, så alt efter hvor meget tid man har tilbage, så kan gamemasteren justere den, så det passer til gruppen der er inde i rummet

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰 🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)