Kapitel 2

Tid: 34.43
Anigma.se
Malmø

Rummene hos Anigma anbefales spillet i rækkefølge. For at læse om 1. del se: https://escapereview.dk/finders-keepers/

2. del af den hævnlystne historie hos Anigma, omhandler Maxim familiens kronjuvel, nemlig Maxim ringen. Den bliver udstillet på det lokale museum, hvor den bliver tungt beskyttet. Vagten er blevet gjort ukampdygtig en times tid, og det er nu muligheden byder sig for at stjæle den værdifulde ring tilbage.

Når man træder ind ad døren til museet, Anigma museum of fine art, er der gjort noget ud af at få det til at ligne et museum og først når man begynder at kigge nærmere på tingene, kan man se de gåder der ligger gemt i den fine kulisse.

Gåderne er flot lavet og integreret i rummet på en spændende måde. De er bygget godt op omkring historien for rummet og passer ind. Flere af gåderne indeholder flere lag på lag, hvilket vi elsker når det ikke bare handler om at finde en kode og åbne en lås. Det kræver godt overblik og god kommunikation at holde styr på de mange gåder og muligheder i rummet, da det er multilineært opbygget. Selvom der følger en anelse hjælp med til netop at holde styr på hvad der skal bruges hvor, er dette stadig et forholdsvist svært rum for nye i escape room genren.

Jagten på Maxin ringen er en spændende oplevelse, som gav os flere sjove/medrivende puslerier undervejs så vi var godt underholdt. Selvom det ikke er et klassisk rum man skal bryde ud af, er det god afveksling at skulle stjæle noget, og så endda noget som skal lede en videre i historie om Maxim familien.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor (0)
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)