Tid: Ikke specielt god, men vi desværre ikke skrevet den ned
Game over amsterdam
Amsterdam

Rummet er baseret på den spanske tv-serie Papirhuset. Iklædt maskerne, dragterne og bevæbnet er opgaven forholdsvis simpel… nemlig at røve banken ”The royal mint of spain”. Men når først man kommer i gang er opgaven ikke så simpel for forventet.

Når rummet starter, står man i en halvmørk bank, hvor sikkerhedssystemet er slået til. Stemningen er sat og man køber illusionen, men desværre så bliver lyset tændt når man har slået sikkerhedssystemet fra og her falder oplevelsen en smule til jorden.
Generelt er rummet meget sparsomt indrettet og hvis ikke du skal bruge det, så er formentlig limet fast. Enkelte af rekvisitterne var meget slidte, så det gjorde opgaven ikke besværlig. Der er lagt nogle afledninger ind undervejs, hvilket er ganske fint.

Vi havde flere gåder vi brugte alt for meget tid på, hvilket var meget frustrerende, og tog flowet ud af rummet for os, da en enkelt af de, var fordi at det der skulle bruges, til at løse gåden, var så slidt at det var supersvært at se det man skulle se.

Designet bliver trukket lidt op af de mange lag i rummet, hvilket var ret fint, at der blev bygget mere og mere på rummet.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰

Har du prøvet dette rum, så giv det karakter herunder

Sending
User Review
2 (1 vote)