Tid: 33:45 (3. Bedste tid)
http://amazeroom.dk/
Odense

For at bevise jeres værd for mafia familien, skal I bryde ind på bossens kontor og fjerne inkriminerende beviser før politiet ransager kontoret. Men kontoret er sikret med et sikkerhedssystem der kræver snilde og kløgt til at desarmere.

Baggrundshistorien om mafiafamilien er der ikke noget nyskabende i, men til gengæld er opbygningen af rummet til at virkeliggøre historien meget veludført.

Efter en stemningssættende intro i højttaleranlægget er tiden i gang. Til forskel fra de fleste andre rum er der intet ur i lokalet til at holde øje med tiden for en. Vi fik også at vide at man kunne strække tiden hvis man var lige ved at klare sig igennem men manglede enkelte gåder, så det klassiske 60 minutters tidspres er ikke så dominerende hos Amaze.
Der er massere af gåder at gå i gang med fra start, rummet ikke er lineært bygget op. Dette betyder også at man sagtens kan være 4 stykker uden at nogen behøver at føler sig overflødige.
Vi blev udfordret på hvor grundigt rummet skal undersøges for at finde alle hints og det var overraskende hvor meget der kunne gemme sig lige for øjnene af os. Dette kan kun lade sig gøre fordi finishen var lækker og designerne har været yderst detaljeorienterede. Der var god variation i gåderne således at forskellig slags intelligens, fingerfærdighed og hukommelse blev udfordret.
Det er altid en fornøjelse med en gamemaster der er engageret og forstår hvornår man har brug for et hint, eller bare et tegn på at man er godt på vej.
Vi var underholdt fra start til slut

Antal nødder (max 5)
Sværhedsgrad 🌰 🌰 🌰 🌰
Design 🌰 🌰 🌰 🌰
Scarefaktor 0
Underholdning vs pris 🌰 🌰 🌰 🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
5 (1 vote)