Riddlehouse.dk
København

Tid 53 min

Historien for dette rum at  man skal løse et mordmysterie i en togkupe, inden toget ankommer til det sidste stop på rejsen, så morderen undslipper. Uden at afsløre for meget kan vi godt sige at det var ikke butleren, faktisk kan vi ikke helt fortælle hvem morderen var selvom vi gennemførte rummet. Vores opfattelse var at gåderne ikke underbygger historien særligt overbevisende, selvom settingen skaber en god stemning. Introduktionsvideoerne er vi på ingen måde imponeret over, da gamemasteren vil kunne løse denne opgave meget bedre.

Som en generel ting med Riddlehouse rum i København, vil vi på det kraftigste fraråde at give sig i kast med dem når det er varmt, da der ikke er ventilation eller mulighed for at åbne vinduerne. Det var urimeligt varmt da vi gav os i kast med dette rum.

Rummet er estimeret til 2-6 personer, men vores vurdering er at 6 er lige i overkanten, da gåderne skaber en flaskehals, hvor det er svært at involvere alle mand. Spillet er lineært bygget op.

Vores oplevelser af gåderne og løsningerne var en simpel opbygningen, hvor der ikke var meget kreativitet i gåden, sammenlignet med flere af de andre rum vi har prøvet. Der var enkelte gåder, som gav point for kreativitet, men den ene var desværre gået i stykker, hvilket skabet en del forvirring, da det ikke var mærket op at den ikke skulle bruges.

Efter rummet var overstået var der bred enighed om at det ikke var blandt de bedre rum vi har prøvet, hvilket var en kombination af varmen (det var som en sauna) og gådernes opbygning. Dog skal det siges at vi også har prøvet flere rum hos Riddlehouse.dk og flere af dem er ganske fede til prisen.

Vurdering (maks 5 nødder)
Sværhedsgrad 🌰🌰🌰 (De har vurderet det til 8/10)
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor (ingen nødder)
Underholdning vs pris 🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
2 (3 votes)