Ved første øjekast er dette blot en træpyramide, men indeni er et rum på 5x5x5 cm, og dette hulrum skal man forsøge at finde ind til. Ved nærmere eftersyn findes mystiske inskriptioner og bevægende dele på pyramidens sider og disse skal bruges til åbne den.

Vi befinder os i det gamle Egypten, hvor det eftertragtede Visdommens Kammer er skjult bag magiske fælder og gåder gemt inde i en pyramide. Dette blev beskyttet at datidens præster så tyranen Kambyses II og hans bedst uddannede videnskabsmænd ikke kunne få fingre i det. Nu har du chancen!

Der er beregnet 60-90 minutters gådesjov i denne udfordring, og jeg måtte selv benytte pen og papir for at knytte enkelte hints jeg ikke kunne holde i hovedet. Som med Escape Welts Orbital Box, er pyramiden vel egnet som indpakning af for eksempel billetter, et smykke ellers andet småt. Selvom designet er flot, er al mekanikken skåret i træ, og det gør desværre de mindre dele lette at knække så den skal håndteres en smule forsigtigt. Når det er sagt, var der en enkelt gåde der krævede en smule vold for at få det til at “klikke” rigtigt. Desuden tåler produktet ikke fugt, da træværket så bliver deformt, hvilket igen får konsekvens for mekanikken. Med andre materialer kunne man sikkert få delene til at glide bedre, men overordnet er dette et ganske fint hovedbrud til prisen.

Til forskel fra et rigtigt escape room, synes jeg denne er sjov at kunne dele med sine venner, og der er ingen begrænsning på hvor mange gange den kan genbruges – altså hvis delene ikke går i stykker! https://dk.escapewelt.com/shop/quest-pyramide?list=main_page_product_recommendations

Antal nødder (maks 5)
Sværhedsgrad: 🌰🌰🌰
Design: 🌰🌰🌰🌰
Scarefaktor: 0
Underholdning vs pris: 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette puzzle, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)