Tid: 45:27 (1 hint)
Escaperoom Roskilde
Roskilde

Mona Lisa er blevet stjålet fra Louvre og befinder sig nu i en lejlighed i Roskilde, af alle steder. Uheldigvis har tyven også en kærlighed for sprængstoffer, så Roskilde politi har ikke turde gå ind i lejligheden endnu, men har sat en ekstra lås på døren for at sikre der ikke er nogle der kommer ind ved et tilfælde. Som en speciel politienhed er det nu opgaven at få fundet Mona Lisa og undgå at springe i luften. 

Rummet er opbygget som en gammel lejlighed og der er sågar gulvtæppe på, for at få den helt rigtige stemning frem. Det er flot udsmykket og der er mange ting at undersøge. Lyset i rummet er temmelig dunkelt, men som den velforberedte politibetjent, så har alle mand selvfølgelig en lommelygte med ind i lejligheden. 

Rummet er multi lineært, så man får hurtigt samlet en masse ledetråde sammen, som man så skal holde styr på og bruge/kombinere for at komme i mål med de forskellige låse og gåder. Generelt er det en god blanding af almindelige låse og andre kreative låse, så man er godt underholdt. Vi anbefaler max 4 personer i rummet.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰 🌰
Scarefactor 🌰 (chok effekter)
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
4.67 (3 votes)