Tid 42:44
Breakoutroom.dk
Rødovre (men kan også spilles i København)

Døren lukker og en video starter i det halvmørke kælderrum. En gal mand fortæller hvordan vi er gået i hans fælde imens han langsomt sliber sine knive. Men han vil give os en chance. Han ved at hans egen datter er sluppet ud af hans klør før, og har efterladt spor til de næste ofre. Hvis vi slipper ud med hendes hjælp inden der er gået en time, får vi genvundet vores frihed.
Introvideoen er filmet i selvsamme rum, hvilket giver en god effekt og underbygger den uhyggelige stemning ganske godt. Det eneste der mangler, er hakket i bordet fra kniven der bliver hamret ned i det i videoen.
Selve rummet er indrettet til en gal mands smag, med bure, blodspor og dårlig belysning. Heldigvis ligger der et par lygter, så man kan få lidt ekstra lys på de ting der skulle være svære at se. Overordnet set er rummet godt designet, men desværre er der mange markeringer for ting der ikke skal pilles ved og flere rekvisitter, som er lidt for plastikagtige og dermed forstyrrer illusionen.
Rummet er multi-lineært, så der er masser af ting at starte ud med og supporterer breakoutroom.dk’s opfordring til at man kan være mellem 3 og 6 personer i rummet. Rent fysisk så mener vi er 4 personer er et godt antal til rummet, da man ellers kommer til at træde lidt ovenpå hinanden og gå glip af nogle af gåderne.
Man skal være opmærksom på at prisniveauet svinger meget hos breakoutroom.dk fra 1800kr pr rum til 200kr pr person så der er potentielt set 66% at spare på en last-minute-deal hvis man er 3 mand.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰 eller 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
3.13 (8 votes)