Tid 45 min
Riddlehouse.dk
København

I dette rum skal man, som en del af politistyrken, fange den berygtet narkobaron Pablo Escobar. Stemningen i rummet bliver opbygget af store mængder penge, narko og våben, men vi savner at fange Pablo og ikke bare slippe ud af rummet som afslutning.

Vær opmærksom på at der bliver meget varmt i rummet, når det er varmt udenfor, så vi fik lov til at have døren stående åben, hvilket gav lidt luftcirkulation i rummet.

Gåderne er kreativt bygget op og der var flere af dem som gav os en god udfordring. Der var stor variation i gåderne og der var en god forbindelse mellem dem og historien i rummet. Desværre var der også et par enkelte gåder, som var ulogiske i vores øjne, og den ene fortalte gamemasteren han altid måtte give et hint til. Gåderne var lineært bygget op, hvilket sætter en begrænsning på hvor mange man kan være om at arbejde samtidigt. Specielt de første par gåder, stod man meget tæt for at løse dem. Så vi anbefaler at man er 2-4 personer i rummet

Rummet bærer præg af at det har været i brug længe, så der er flere af rekvisitterne der godt kunne bruge lidt kærlighed, da de er slidte.

Men selvom man ikke får lov at fange Pablo og selvom at rummet bærer præg at have været i brug længe, så var vi underholdt og der var nogle gode gimmicks i gåderne.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰 (De har vurderet det til 8/10)
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor (ingen nødder)
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
1.5 (4 votes)