Exit spillene ligger generelt i den svære ende, men deres gåder er super kreative og kræver forskellig tilgang for at løse dem. Vi oplever derfor at det er en fordel at være flere om opgaverne men dette kræver at man har lettere adgang til gåderne i stedet for der kun er den ene bog der følger med. Det er alt for besværligt at skulle dele denne mere end 2 personer. Det er derfor godt givet ud af kopiere et sæt til hver spiller.
Der har i alle spil været kort og sider i “gådebogen” som skulle klippes/ ødelægges således at spillene kun kan spilles een gang. Dette er også gældende selv hvis bogen kopieres.

Spillene kan spilles helt uden elektronik så er ikke styret af en app til forskel for mange andre.
Hints fås ved hjælp af kort, hvoraf det første fortæller hvilke kort der bruges til at løse en bestemt gåde, dernæst fås et reelt hint til løsningen og til sidst gives løsningen. Da antal opnåede point/stjerner er bundet op på hvor lang tid og hvor mange hints man bruger, så er der en hvis frustration ved at bruge hints på at finde ud af hvad man skal bruge, hvis man allerede har fundet ud af denne del.

Spillet kan spilles fra 1-6 personer, men da man er begrænset af at der kun er 1 lille bog, som mange af gåderne er bundet op på, så syntes vi at det bliver uoverskueligt hvis man er mere end 2-3 personer, som kan sidde ved siden af hinanden.

Anmeldelser af følgende spil i denne kategori:
Det forbudte slot – https://escapereview.dk/det-forbudte-slot/
Mordet på Orientekspressen – https://escapereview.dk/mordet-pa-orientekspressen/
The forgotten island – https://escapereview.dk/the-forgotten-island/
The secret lab – https://escapereview.dk/secret-lab/