Escaperoomroskilde.dk

Roskilde

Escape Room Roskilde er placeret på en gammel gård i udkanten af Roskilde. Ejeren blev på et tidspunkt inspireret og tænkte at han ville bygge et Escape room og havde en tom lade hvor der var massere af plads, så det var jo en oplagt mulighed at bygge det der. Siden er der kommet flere rum til og i dag er der 4 forskellige rum at vælge mellem. Alcatraz var oprindeligt et rum hos Timequest, men da det lukkede overtog Escape room roskilde det og lavede det til deres eget, så hvis man har prøvet det hos Timequest, så er det ikke de samme gåder osv man møder her.

Det var en rar og imødekommende modtagelse. Introerne til rummene foregår til dels personligt, dels via iPad, men videoen på iPaden er vellavet og stemningssættende. Introen på Ipad er virkelige optagelser og ikke animationer. Man har iPad med i rummene med tiden og her får man også sine hints. Hints faldt prompte når man bad om dem. 

Alle deres rum er multi liniære, så der er massere at give sig til i rummene for alle på holdet.

Her får man lov at spille færdig, så der er beregnet ekstra tid til alle hold. I tilfældet af at man ikke når ud til tiden, får man stadig hele oplevelsen med. 

Rummene kan alle spilles to personer. 

Anmeldelser i denne kategori
Alcatraz 2.0 – https://escapereview.dk/alcatraz-2-0/
Forbrydernes værksted – https://escapereview.dk/forbrydernes-vaerksted/
Mision nervegas – https://escapereview.dk/mision-nervegas/
Mona Lisa – https://escapereview.dk/mona-lisa/