Tid: 30:25 (0 hints)
Zagadka.dk
Aalborg

I februar 1959 forsvandt 9 erfarne bjergvandrere i Uralbjergene og stedet er nu opkaldt efter ekspiditionslederen Igor Djatlov. Deres lejr blev fundet langt fra deres planlagte rute og deres lig spredt rundt som var de flygtet. I dag hersker der mange teorier om hvad der skete, men der findes stadig ikke svar. Som med alle rum hos Zagadka er rummet her også baseret på Fakta, selvom rummets svar på denne reelle historiske gåde dr opdigtet. 

Vi har modvilligt fået adgang til det sovjetiske militærarkiv for at finde beviser og klarlægge den egentlige dødsårsag. 

Vi kommer ind i et lille lokale der ligner et museum med udstillede rekvisitter som er meget troværdige. Der er ingen yderligere intro her og kan blot gå i gang. 

Vi bliver ret godt hjulpet af rummets ledetråde og enkelte er endda overflødige. Materialet og historien er de to mest spændende faktorer i dette rum, men gådeløsningen er lidt søgt og enkelte gåder bliver leveret uden sammenhæng til historien. En detalje, såsom at alle billederne der bruges, er fra den rigtige ekspedition, forstærker fortællingen. 

Dette rum er stort til at man sagtens kan være 4, men vi mener at der svært at være mange flere hvis alle skal kunne deltage. 

Sværhedsgrad 🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)