https://www.escapehistory.dk/da
Oksbøl

I overetagen hos Escape History har de et fantastisk stort lokale, hvor det første man møder er en bar, i midten af lokalet står et langbord i centrum, og langs siderne er 8 mindre borde med hver en arbejdslampe, og lukkede låger med kodelåse på.
For ca 10-50 personer udbyder Escape History et teambuilding arrangement som både firmaer og større fødselsdags arrangementer kan gøre brug af.
Konceptet er at man opdeles i hold og dyster imod de andre hold om først at løse alle opgaver. Ud over opgaverne ved bordene er der flere stationer med gåder man skal ud til og løse undervejs, og de kommer ikke i samme rækkefølge mellem holdene, for at undgå flaskehals, og det gør svært helt at lure om man er foran eller bagud ift til de andre hold. Rummet er smukt og stort st komme rundt i, og de enkelte stationer med tilhørende rekvisitter var flot designet.

Vi fik lov til at spille rummet kun 4 personer, hvor vi sad og dystede individuelt imod hinanden. Det gav en anden slags dynamik, da men ikke havde en sparringspartner og var afhængig af at man selv kunne løse alle gåderne. Normalt er man flere pr hold, og det er en fed måde at spille at spille et klart escaperoom- inspireret spil imod hinanden.
Som i Escape Historys andre rum, får alle lov til at gennemføre, men opgaverne tager normalt ca 1,5 time.
Ud af 4 personer, var der kun en der klarede sig igennem uden hints og der var en halv times forskel på den der var først og sidst igennem.
Hints gives undervejs hvis ønsket, og man bliver udfordret både på hukommelse, sanser og logik.

Bordet i midten fungerer fint til at samle holdene efterhånden som de bliver færdige, hvor man kan sidde og nyde sin sejr og se på de resterende der stadig kæmper sig igennem.
Det er en fordel at have stiftet bekendtskab med escape rooms før, men det er ikke et krav og alle der er klar på en hovedbruds udfordring kan fint få en god og måske mere festlig oplevelse her ift et klassisk escape room.

Vi har desværre ikke mulighed for at skrive underholdnings vs pris på denne oplevelse, men vi havde det fest med at prøve det, da vi ikke kender prisen og det samme gør sig gældende med et link, da Escape Bar ikke er på deres hjemmeside endnu

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor  
Underholdning vs pris ?

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)