Tid: 49:14 (1 hint)
Griffenholm.net
Nykøbing falster

I denne hytte har professor Griffenholm gemt tre dyrebare griffæg. Men hytten er låst af, så først skal man bryde ind og dernæst løse professorens gåder for at finde og rekvirere æggene. Med deres egne ord er det et break-in room og ikke et escape room. Vi var dog rimelig hurtigt inde, og herfra har man med et klassisk gåderum at gøre.

Tiden starter allerede mens man står foran døren, så det er lidt anderledes end hvad vi ellers har prøvet. Når man først får åbnet døren, træder man ind i en flot indrettet hytte, som er dekoreret med en masse udstyr, dokumenter, bøger og lignende der understøtter fortælling om at det er professorens observatorium.

Inde i rummet er der masser af ting at give sig i kast med og rummet er multilineært, hvilket gør at man hurtigt får samlet en masse forskellige ting sammen der alle sammen godt kan virke til at skulle bruges til at løse en gåde. For vores vedkommende var det en kærkommen udfordring af skulle sortere i de mange ting og kommunikere omkring løsninger, selvom det ikke var alting vi var lige hurtige til at gennemskue.

Rummet er svært, så hvis man ikke har prøvet så mange rum før, skal man blot være indstillet på at få hjælp af gamemasteren og så er dette stadig et godt rum. Detaljegraden kan dog godt kan være forvirrende, selv for de mere garvere escape room entusiaster.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)