Amazeroom.dk
Odense
34:09

Piratskibet er blevet sænket af sortskæg og hans folk. Som de få overlevende er man blevet taget til fange og er nu i sortskægs fængsel. Heldigvis er ens egen kaptajns spøgelse opsat på at hjælpe en og han har ikke tænkt sig at stoppe, før man har stjålet sortskægs skat.

Amaze forstår at skabe en virkelig flot scenografi og understøtte det med et flot lydbillede. Man køber illusionen om at være tilbage i tiden og hele pirattemaet.
Der er ikke voldsomt mange ting i rummet, men de ting der er der virker rigtig godt. Der er også nogle nye elementer, som vi ikke har mødt hos andre udbydere.

Der er flere klassiske gåder i rummet, hvilket også gør at vi kommer forholdsvis let igennem rummet, så det er ikke et specielt svært rum, men det er en rigtig flot og underholdende oplevelse, som man bestemt ikke skal snyde sig selv for hvis man er i Odense.

Størrelsesmæssigt så kan man godt være 4 i rummet og alle er i gang hele tiden. Starten på rummet forstyrrede vores flow en del, da den ikke kræver alle mand på dæk for at løse, så der stod et par matroser og stirrede mod horisonten, mens resten kæmpede for at komme ud af fængslet.

Sværhedsgrad 🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)