Tid: 17:13 min tilbage
https://www.escapehistory.dk/da/escape-1945
Oksbøl

Vi er tilbage i 1945 som titlen afslører. Efter krigen sluttede skulle de tyske soldater/krigsfanger selv fjerne alle minerne fra stranden og boede under kummerlige forhold imens. I dette rum er man en af disse krigsfanger og det er her man ser sit snit til at flygte, fremfor at risikere at blive sprunget i luften på stranden under minerydning. Flugten er dog ikke uden risiko, da den involverer de selv samme miner.
Introduktionen til rummet bliver foretaget af gamemasteren og inkorporerer historiske fakta, som tegner et ret dystert billede af tiden efter krigen.
Rummet er en god blanding af simple låse, som bliver brugt på en rigtig god måde og mekaniske låse der passer fint ind i settingen. Gåderne er godt opbygget og man skal tænke sig godt om for at kunne finde løsningerne. Der er ikke mange der kommer igennem uden at få hints. Rummet er fra 2019 og på den tid er der kun 7 hold der kommet igennem uden hints til tide, inklusiv os i maj 2024. Som i deres andre rum, får alle hold lov til at gennemføre for at sikre en successoplevelse.
Størrelsesmæssigt passer rummet fint til en gruppe på 3-4 personer, hvilket vi også var i rummet. Alle var involveret og underholdt.
Tidsmæssigt brugte vi omkring 43 min hvilket gav os den 3. Bedste tid i rummet, så det ligger til svære side.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)