Myescape.club
Amsterdam

Året er 2029 og krigen mellem mennesker og maskiner er brudt ud. De overlevende mennesker har fundet en militær bunker, som man troede var blevet ødelagt tidligere i krigen. Man mener at den indeholder teknologi, som kan vende krigen til menneskehedens fordel. Udfordringen er nu at bryde ind og få fat i hvad der nu end er derinde.
Med den intro er stemningen sat og hvis man har set de gamle terminatorfilm, så er det svært ikke at blive grebet af stemningen.

Rummet er superflot opbygget og har mange elektroniske elementer. Lydsporet fylder meget, men er godt sammensat og passer rigtig godt til rummet. Der er gjort meget ud af de tekniske løsninger og der arbejdes en del med computere i løbet af historien, hvilket begrænser hvor mange der kan være med de enkelte gåder.

Vi kom flere gange til at overkomplicere nogle af gåderne, men de er generelt rigtig fint opbygget og medvirker til den gode stemning. Desværre er en del af dem computerbaseret, så der er det svært at arbejde flere personer om de pågældende gåder.

Det første rum man kommer ind i, er meget lille og består af 3 metalskabe, hvor der ligger uniformer, lygter og andre spændende ting.

Sværhedsgrad 🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)