Tid: 42:21 (2 hints)
Griffenholm.net
Nykøbing falster

Man træder ind i en mystisk hytte der bugner af flasker med farverige væsker og fossiler, kranier og bure til alverdens væsner pryder væggene. På et skrivebord står en lille kasse, og før man får set sig rigtigt om, er skaden sket… en dødelig lungepest er slupper ud i rummet og man har nu en time til at finde modgiften.

Dette rum er lineært så trods de mange genstande der kan vildlede, burde der være en klar rød tråd igennem gåderne. Vi kunne dog ikke helt følge logikken hele vejen igennem og måtte bede om et hint for at finde starten på den røde tråd. Til gengæld gik vi aldrig helt i stå eller begyndte at kede os, fordi designet er så velgennemført og rummet byder på så mange spændende ting. Enkelte gåder er helt klassiske, men i flere lag, der gjorde det til en god teamopgave at finde løsningen. Det er primært bygget op om mekaniske låse, men de kommer til gengæld i mange variationer. 

Rummets største force er klart det detaljerede design, krydret med en gamemaster der kan fortælle om hvordan tro og overtro gennemsyrede middelalderen.

Rummet er til den svære side, men kan spilles af både nybgyndere og erfarne, da gamemasteren er hjælpsom

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)