Tid 50:00 (75 min i alt)
Game over Escape room
Amsterdam

Det er efterhånden mange år siden jeres arkæologi professor forsvandt, men I har lovet hinanden at følge hans krypterede beskeder i håb om at finde ham. Nu står I så her foran et tempel fra Aztekerriget og håber at I ikke skal lide samme skæbne som ham.

Sceneriet er virkelig på plads, lige fra start er det tydeligt at man står ved templets ældgamle indgang. Og det skuffer heller ikke når det lykkes at komme indenfor. Små detaljer som sand på jorden, og en olielampe som lyskilde forbedrer settingen. Kun på følesansen fejler designet, da man godt kan mærke at man ikke har med rigtige sten og søjler at gøre.

Alle puslerier er meget fint inkorporeret i designet og der skal hverken bruges nøgler eller klassiske tal-koder til nogen af rummets 16 gåder. Der var lidt knas med det ene maskineri da vi besøgte rummet, men det blev hurtigt løst og det var værd at vente på.

Rummet fungerer fint til 2 personer, men der er plads nok til at man godt kan være flere. Vi vil dog ikke mene at der er arbejde nok til flere end 4 ad gangen.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Hvordan ville du bedømme dette rum, såfremt du selv har prøvet det?

Sending
User Review
2 (1 vote)