https://www.escapehistory.dk/da
Oksbøl

Escape History House er lokaliseret i Oksbøl i det vestjyske. De er placeret på en gammel bondegård, så der er rig plads til at lave en masse lækre rum. De har to klassiske rum, 1945 og Terpitz, og to større rum hvor kun det ene pt er åbent for større grupper af 10-50 personer, og det andet er stadig under udvikling.
Man får en god og personlig introduktion til hvert rum, hvor de bruger fakta fra det lokale Tirpitz museum i deres historier, hvilket gør dem mere fangende og interessante. Generelt har de sans for et flot design uden for mange niks-pille-ting, der er et par stykker af disse i deres ældste rum.
Ejerne er selv escape room entusiaster der bringer sine egne ideer til live i rummene. Det er ejerne selv der driver rummene og fungere som gamemastere, sammen med deres børn. Så det gør også at man kan få en rigtig god snak omkring escape rooms.
Receptions området er hyggeligt, rummeligt og der er plads til at sidde og spille et lille spil sammen før eller efter sin escape room oplevelse.
De har en politik om at alle skal have have lov til at gennemføre deres rum, så man bliver ikke hentet ud efter 60min. Til gengæld er det de færreste der kommer ud udenfor den estimerede time uden et eneste hint.

Anmeldelser i denne kategori:
Escape 1945 – https://escapereview.dk/escape-1945/
Escape Bar – https://escapereview.dk/escape-bar/
Escape Tirpitz – https://escapereview.dk/escape-tirpitz/
Illuminati hytte – https://escapereview.dk/illuminati-hytte/