Tid: 57 min (4 hints. Det var sidste af 6 rum på en dag, så vi var måske lidt for trætte)
Escapegames.dk
Stilling

Allerede ved introen kan man godt mærke der er lagt noget energi og kærlighed i designet af rummet. Når døren går op og man træder ind, var vi direkte på skatteøen og vi købte ind på historien 100%. 

Man har siddet på kroen, den slimede blæksprutte, og overhørt nogle snakke om en skat. I stedet for at suge sig i hegnet, så er det bare ud i båden for at komme først til skatten. 

Når man kommer ind i rummet, står man i det fine strandsand og skal finde skatten derfra. 

Belysningen i rummet er dæmpet, men der er masser af lygter man kan bruge til at se hvad der foregår og et stort kranium med lysende øjne midt i en overbevisende klippe, skaber en flot indgang til en mørk og dunkel grotte. Lydsporet understøtter flot både når man er på øen, men også når man kommer ind i skibet. Vi er stadig helt oppe og ringe over settingen. 

Rummet er multi lineært og man skal have tungen lige i munden for at holde styr på hvad man har gang, hvad man har brugt og bare generelt alle detaljerne. Vi havde desværre ikke vores bedste hoveder skruet på, da vi prøvede rummet, så vi måtte have en del hjælp for at komme igennem, men selvom vi ikke var i topform, så syntes vi stadig det var svært rum, hvilket vurderingen også bære præg af. Men vi havde det sjovt, mens vi kæmpede løs med tiden. Er man i nærheden er dette helt klart et rum man skal prøve.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰 🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
3.71 (7 votes)