Tid: 41:23
Escapist.dk
Århus

Det er kun dette rum der er lukket, deres adresse i Århus med 2 andre rum er stadig åbne.

Vicesheriffen har fået nys om en beholdning af guld der opbevares lige ved siden fængslet. Han har derfor en genial plan, han vil fængsle jer og aflede sheriffen, mens I følger hans gådefulde hints til at bryde ind og stjæle guldet.

Vicesheriffen er også den første man møder, og han introducerer sin plan i bedste western stil for at sætte stemningen.
Noget som Escapist gør sig umage med er netop at ansætte medarbejdere der engagerer sig og måske endda har lidt rollespils/teater erfaring for at sætte den helt rigtige stemning.
Og selvom der er humor og gakket stemmeføring fra start skal man ikke tage fejl af formålet med introen, der også giver brugbare i formationer når først man sidder bag lås og slå i fængslet.

Lukket inde i cellen, er det første man må beundre udsmykningen. Her har en teaterdekoratør været flittigt igang med at skabe små detaljer der gør at man tager western scenen helt ind. Væggene er krakeleret, møblerne er antikke og rekvisitterne passer generelt til temaet.

Der er også en vis humor i spillet, og man får lov til nogle ting i dette rum, som ikke alle rum tillader, uden at røbe noget…

Dette rum kan spilles som en duel mod et andet hold, hvor det er den samme pose guld der skal stjæles. Det er dermed kun det første hold der kan stikke triumferende af med guldet, hvorimod hold nr 2 må nøjes med et tomt pengeskab og billede af deres modstander.

En af de ting vi virkelig værdsætter er en god og grundig debriefing, og den blev leveret her. Især når man er en større gruppe er der ofte delelementer man ikke selv har været inde over at løse, og her er det fedt at få lov til at gennemgå rummet efterfølgende for at få alle detaljer med.

Dette rum er anbefalet 2-6 spillere. Vi vurderer at det kan klares fint fra 2-4 personer, men også at 6 personer bliver lige lovligt mange om disse gåder og den plads der er til rådighed.
Når først man lige er kommet i gang, så rummet heller ikke lineært, så der er mulighed for at være flere i gang på samme tid.
Til forskel fra de fleste andre Escaperum gives her er fast pris pr rum og ikke pr person. Dvs at prisen er dobbelt så dyr for 2 personer ift. 4 pr personer, og vores “underholdning vs pris” er taget ud fra 2 personers udgaven.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor  
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
3.67 (6 votes)