Tid 51:26
Escape CPH
København

Rummet har for nyligt (i løbet af foråret/sommeren 2022) fået en visuel opdatering, så der er blevet ændret en del på rummet i forhold til tidligere, blandt andet er der tilføjet mere inventar og detaljer.

Dr. Evil har luret, at måden til verdensdominans starter med fake news, så derfor har han bygget en kæmpe server, hvis eneste formål er at oversvømme det hele med fake news. Opgaven er nu at finde serveren og inficere den med en virus, som stopper den.

Rummets opbygning er som udgangspunkt ganske overskuelig, da man starter i en fordelingsgang med to døre, en til kontoret og en til en teknisk facilitet. Men derfra går den vilde jagt ellers på at få adgang til de to lokaler.

Rummet er oprindelig af ældre dato, så hvis man har prøvet flere rum før, vil man kunne genkende nogle af de forskellige typer gåder i rummene. Men der er stadig god variation i gåderne og det ligger til den svære side, hvilket stemmer meget godt overens, med escape Cph’s egen vurdering, som deres sværeste rum.

Designet i rummet er ikke højeste kvalitet trods den nylige opgradering. Det havde et par designmæssige sjove gimmicks der får vurderingen til at snige op på 3.
Vi havde lidt udfordringer med at komme i gang (vi havde nok liiidt for travlt!) og det kan være lidt frustrerende når tiden skydes i gang at der så åbenlyst kun er en opgave at starte på. men da vi kom ordentlig i gang, så var vi godt underholdt og fik løst rummet med ca 8-9 min igen. Det er altid fedt at blive udfordret og det blev vi her, derfor ligger underholdning vs pris i den høje ende af skalaen.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefaktor 0
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
2.6 (5 votes)