Tid: 49:56
Sværhedsgrad: Ekspert
Escape CPH
København

Som ESC agenter har man fået til opgave at hjælpe Defence Robotics med at få ryddet op i deres computer system, da de frygter at de er blevet hackede. Defence Robotics har lige indgået en aftale med forsvaret, så det vil være kritisk hvis deres oplysninger falder i de forkerte hænder. Med det i tankerne, så er det bare om at komme i gang og få beskyttet deres computersystem, så der ikke sker noget.

De fleste vil kunne nikke genkendende til utallige mails fra IT, der fortæller at vi skal gennemføre et online kursus omkring cyber awareness, skift af password osv. Escape CPh har taget skridtet videre og har taget online kurset og lavet det om til et escape rum. Det er en oplagt mulighed at bruge dette rum til teambuilding, så man får læring gennem leg, for man bliver jo aldrig for gammel til at lege, og IT sikkerhed skal vi efterhånden alle igennem. Det er ikke et dybdegående IT kursus man får, men de basale sikkerhedsprincipper indgår, og der gives en lille folder med til slut, som er lidt mere dækkende. Der kan altid følges op på resten efter gennemførsel af rummet.

Selve rummet er lineært, så man er sikker på at alle får de oplevelser omkring IT sikkerhed der er formålet med rummet, men det betyder også, at vi stod med en oplevelse af at vente på hinanden en gang i mellem, da det er svært at stå mange rundt om de mindre gåder. Der er heldigvis også flere gåder hvor man sagtens kan arbejde hele gruppen samtidig.

Gåderne er meget baseret på IT sikkerhed, så man er gået væk fra de traditionelle hængelåse og over til digitale løsninger i stedet. Rummet er fyldt med computer og andet lækkert elektronisk grej (ingen spoilere her).

Som en ekstra bonus feature så har man mulighed for at spille rummet på normal eller ekspert, men man behøver ikke vælge dette inden, da gamemasteren kan tilføje ekspertniveauet, hvis man er for hurtigt færdigt med de normale gåder der er i rummet.

Som rummet er lige nu kræver det et basisniveau af engelsk samt genskab til at styre en iPad og en PC.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
2.8 (5 votes)