Tid 42:32
Escapee.dk
Hillerød
Max tid til rummet er 75 min

Ved ankomst til Escapee, er spillet hurtigt i gang. Vi får udleveret et forseglet brev, og deri finder vi en nøgle og nogle avisudklip om børnehjemmet Ambrosius, som vi netop har arvet. Det gemmer på en mørk hemmelighed, og det er vigtigt at vi løser mysteriet nu, der er ingen tid at spilde. Vi går ned i kælderen, og efter en grundig introduktion sætter vi nøglen i døren og den går op. Det er et gammelt værelse, lysene flakker svagt. Der er masser at gå i gang med, for rummet er ikke lineært og der er derfor heller ingen der skal stå og vente – på noget tidspunkt.

Man bliver hjulpet lidt rigeligt af diverse symboler til at lure hvor de forskellige løsninger passer til hvilke låse, men selve gåderne er tilpas udfordrende. Der bliver gjort brug af hele rummet, og opgaverne er logiske og varierede. Undervejs bliver vi fodret med lydklip fra børnene på børnehjemmet der fortæller deres grusomme historie. Langsomt erfarer vi mere om børnehjemmets historie der bliver mere og mere dyster – og ligeså gør rummet. Historien afsluttes i bedste skrækfilms-stil på yderst effektfuld maner (ingen spoilers, det skal opleves)!

Der er ikke noget ur i rummet og man må heller ikke have sin telefon eller armbåndsur med ind i rummet. Det fjerner lidt af opmærksomheden på tiden, men måske fokuserer man så mere på oplevelsen som helhed. Det gør i hvert fald en god ting for helhedsindtrykket af rummet. Der gøres godt brug af diverse effekter med lyd, lys og elektronik, der holder spændingen hele vejen igennem.

Link til hjemmesiden: https://www.escapee.dk/brnehjemmet-36-spillere  

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰 🌰🌰🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰 🌰

Hvordan ville du bedømme rummet fra 1-5?

Sending
User Review
4.75 (12 votes)