Myescape.club
Amsterdam
Tid 67:47 (75 min i alt)

I er så heldige at være de første til at teste forskerens nyeste opfindelse, en tidsmaskine. Men som det ofte sker med nye opfindelser, går der noget galt, og hvordan finder man så tilbage til sin egen tid?

Wauw, dette rum var virkelig udfordrende og der var rigtig mange fede gåder! Der er rigeligt at gå til og vi blev faktisk presset på tiden på trods af at vi havde 75min og ikke stod ret meget stille.

Utroligt flot og gennemført design, temaet var nyt for os og det var elegant sammensat. Ikke at tidsrejse temaet ikke er brugt før, men den røde tråd gennem opgaverne der skal føre teamet tilbage til den rigtige tid, var underholdende og original.
Der var en enkelt mekanisme der drillede til sidst, men den havde en fail-safe, så det kostede os hverken tid eller frustration, blot en lille smule ærgerligt når alt andet kørte så gnidningsfrit.

Vi gennemførte rummet 2 personer, men der kunne godt være en enkelt eller to mere. Der var ikke vildt meget plads.

Rummet var ikke lineært til at starte med så man kunne arbejde på mange forskellige gåder på samme tid. Gåderne/maskinerne var virkelig gennemførte i forhold til temaet og vi følte at det hele hørte til i rummet.

Hvis man skulle have set de gamle Turtles tegnefilm, så er det svært ikke at trække smilebåndet når man kommer i gang med rummet.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰 🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)