Tid: 34:39
Mystery makers
København

Mødestedet er dystert. Man står i en seriemorders kælder, hvor man er blevet brikker i hans forskruet leg om liv og død. Delt i to grupper, så har man 1 time til at finde ind til hinanden og slå seriemorderen i hans spil. Lykkes det, så overlever man. Fejler man, så gør man nok ikke…

Stemningen og flere rekvisitter bærer præg af uhygge, men der er ingen shock effekter, så vi vurderer scarefaktoren er tæt på nul.

Killing room er efterhånden et ældre rum, som en del af os havde prøvet før, men da man er delt i 2 grupper, kunne vi bytte rundt i forhold til vores tidligere besøg, og det fungerede sådan set fint.
Rummet har eksisteret længe og det gør det til et temmeligt analogt rum, som ligger mellem generation 1 og 2. Gåderne er ikke voldsomt komplekse, men er sjove og alsidige. Der skal arbejdes meget med kommunikation i rummet, eftersom gruppen er opdelt og efterhånden som man kommer i gang, så foregår der en del på tværs af de 2 grupper.

Sværhedsgraden på rummet er i vores optik ikke specielt høj, hvilket vores tid også bærer præg af. Men rummet har stadig kun en escape rate på 60%, så hvis kommunikationen fejler, bliver det hurtigt et sværere rum at spille. Vores første tur i rummet, som formentlig ligger 6-7 år tilbage i tiden, husker vi som værende væsentligt sværere.

Rummets størrelse og opdelingen i 2 grupper gør at man kan være en større gruppe. Mystery makers skriver fra 6 til 15 personer, men vi vurderer at 6 til 8 personer er passende, så man ikke kommer til at træde hinanden over tæerne. 

Sværhedsgrad 🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor (0)
Underholdning vs pris 🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)