Tid: 55:35 og 480.000 dollars
Escaperoomroskilde.dk
Roskilde

Rygterne går på at byens autoværksted gemmer et pengeskab fyldt med dollars og mens ejeren er ude, danser forbryderne på bordet (eller bilen i dette tilfælde).

Modsat et traditionelt escape room, så gælder dette rum ikke om at komme ud hurtig, men om at få samlet så mange penge som overhovedet muligt. Men pengene er ikke gemt samme sted, så derfor skal man løse så mange gåder som muligt i løbet af de 70 min man har til rådighed og se hvor mange penge man kan nå at stjæle. Det maksimale beløb er 500.000 dollars.

Der er rigtig mange gåder at gå i gang med når man starter rummet, så derfor kan man som uerfaren hurtigt blive forvirret af de mange ting der er i rummet. Hvis man er nybegynder, men har et stort hold, så kan man sagtens spille rummet, men er man et lille hold, så anbefales det at man måske lige prøver kræfter med et almindeligt escape room i stedet for. Vi var 3 spillere, da vi prøvede rummet, så det kan godt lade sig gøre, men der er meget man skal holde styr på.

Vi er ret vilde med mængden af gåder, men også med at man har mulighed for at bruge den fulde tid i rummet, så man får fuld valuta for pengene. Sværhedsgraden på gåderne varierer, så der er rig mulighed for at finde nogle gåder der passer til en i rummet. Ligeledes er der stor variation, så begge hjernehalvdele bliver afprøvet, og både de motorisk, auditorisk og visuelt tænkende kan finde noget at pusle med.  

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor 0
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)