Tid 62 min (75 min maksimalt)
Myescape.club
Amsterdam

Man bliver ført ned i en mørk og dyster kælder hvor der hviler en forbandelse. Spilmesteren fortæller efter bedste evne at mange er gået ind, men ikke alle er kommet ud igen og så er man i gang.
Ved første øjekast er man tilbage i den mørke middelalder i et simpelt indrettet rum. En mørk og dyster stemme fortæller historien, men desværre var det meget svært at høre hvad der bliver sagt.

I forhold til mange andre rum vi tidligere har besøgt, blev vi overrasket over hvad der var fysisk tilladt i dette rum, da der var flere elementer der krævede noget mere end lillefingerreglen. Normalt hedder det sig, at skal man bruge mere end din lillefinger for at rykke på det, så skal det ikke rykkes.

Rummet er omgærdet af mystik, hvilket gåderne også er rettet ind efter, så de klassiske låse og kodelåsene er meget begrænset. Der bliver arbejdet med lyd og lys til at understøtte stemningen af at være et forbandet sted og det lykkes de meget godt med.

Det virker ved første øjekast som om der ikke er så meget at gå i gang med, men rummet er ikke lineært i første del, gåderne er bare godt gemt, og vi må indrømme at vi skulle hjælpes lidt på vej.

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰🌰🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
0 (0 votes)