Tid 59:52 (2 hints)
Royalescape.dk
København

Er du gjort er det rette materiale til at blive royal livvagt? Her bliver du sat på prøve i et hjemsøgt børneværelse for at befri dronningens yndlingsdukke. Men pas på, ondskaben lurer i væggene og der er kun en time til at løse opgaven.

Rummet er småt, men kvadratmeterne bruges omhyggeligt. Dog anbefales rummet kun til 2-3 deltagere ad gangen og det vurderer vi også er passende.
Der er umiddelbart mørkt i starten for at understøtte den uhygge der bliver mere og mere markeret igennem historien, men heldigvis bliver der givet tilstrækkeligt med lys til at løse opgaverne så man ikke skal kæmpe sig igennem med et enkelt stearinlys eller lignende.

Gåderne er godt varieret i sine løsninger og falder fint ind i designet, som både understøtter det barnlige legerum og uhyggen. Der er en blanding af kodelåse og mekanik og kun få “niks-pille” elementer, resten er fint gemt for at give en gennemført helhedsoplevelse.

Rummet er tæt på lineært men der er masser at arbejde med og pille ved hele tiden så man keder sig aldrig. Gåderne er til den svære side, men måske hvad end der spøger i værelset kan være være til hjælps..? Andre gange synes denne Ondskab mere at more sig ved at forskrække rekrutterne til livgarden.

Sværhed 🌰🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰🌰
Scare 🌰🌰🌰🌰
Underholdning vs. pris 🌰🌰🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?