Unlock! Exotic Adventures (nr. 4 i serien), spil nr 1.

Vi kender alle historierne om monstrene under sengen og for nogle har dette fyldt meget da man var barn. I dette spil får man lov til at gøre op med historierne og overvinde monstrene, så William kan få lov at sove i fred.

I starten af spillet introduceres man til de forskellige slags monstre. De nemlig alle forskellige egenskaber, og man skal lære om disse i monster guiden, for at få en ide om hvordan man overvinder dem senere. Herfra lister man rundt i Williams værelse, for ikke at vække den stakkels dreng, mens man jagter de forskellige monstre og forsøger at overvinde dem. Ideen er rigtig fin, og Unlock! excellerer i at fortælle historier med minimal tekst og flotte illustrationer, hvor man selv er hovedpersonen.

Som altid er der 3 spil i Unlock! pakkerne, med stigende sværhedsgrad, og på trods af at dette spil skulle være det letteste i pakken voldte det gruppen en del problemer. Som i del 1 og 3 i serien, hvor man møder Professor Noside, skal man også i dette spil tænke ret langt ud af boksen og sætte sig ind i et barns logik for at komme helskindet igennem.

I enkelte spil følger der papirer med som skal klippes/foldes/interageres med, så vær opmærksom på at disse kan downloades fra deres hjemmeside, hvis man ønsker at spille det igen på et senere tidspunkt, uden at løsningen så er givet væk på forhånd.

Link til papir: http://www.tonipal.net/Roarrr.pdf

Officiel løsning (SPOILER ALERT!): https://drive.google.com/file/d/1nvA-rBXSCZ1lDf_lxl0Drl3QhSGBcidJ/view

Sværhedsgrad 🌰🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰🌰🌰