Tid 39:15
Mystery makers
København

The lab er mystery makers første rum og det første escaperoom i Danmark. Man skal undslippe laboratoriet inden man bliver en del af nogle knapt så rare eksperimenter.

Rummet er meget sparsomt indrettet, men er er dejligt oplyst, så modsat mange andre rum er det ikke svært at se de forskellige detaljer i rummet. Der er ikke mange overflødige rekvisitter i rummet, så næsten alt hvad man ser skal bruges.

I forhold til mystery makers andre rum, the ritual og the killing room, så er dette rum ikke voldsomt imponerende, omend det er et ganske fint begynder-escaperoom, da det er ret logisk og gåderne er ikke specielt komplekse. Det kræver dog lidt matematiske evner at løse dette rum, men hvis man er lidt heldig kan man måske finde en lommeregner.

Vores gamemaster var meget imødekommende og kompetent. Det havde løftet vores oplevelse hvis der var noget mere indlevelse, udklædning eller rekvisitter.

Vi var 5 personer i rummet, hvilket der var fint plads til, men i forhold til gåderne, så vil vi anbefale maksimalt 4 personer.

Sværhedsgrad 🌰🌰
Design 🌰🌰🌰
Scarefactor 🌰
Underholdning vs pris 🌰🌰

Har du selv prøvet dette rum, hvordan ville du så bedømme det?

Sending
User Review
2.43 (7 votes)